PASTA CARBONARA “DABA RUNĀ” GAUMĒ

BROKASTU SVIESTMAIZES
26/02/2016
DEGUSTĀCIJA JŪSU BIROJĀ
26/02/2016

PASTA CARBONARA “DABA RUNĀ” GAUMĒ

Autors

Jānis Karāns

Sastāvdaļas

"Byodo" makaroni - 1 paka
SC GRAND cūkgaļas karbonāde
Ķiploks - 1 daiviņa
Ola - 1 gab
Lauku saldais krējums - 100 g
Siers

Pagatavošana

Liek vārīties makaronus, tikmēr smalki sagriež gaļu un ķiplokus.

Gaļu mazliet apcep, tad pievieno ķiploku daiviņu - saspiež ar nazi, lai sāk sulot, vārta pannā kamēr cepas gaļa un tad izņem ārā, un izmet, ik pa laikam apmaisot ar gaļu.

Kamēr makaroni turpina vārīties, pagatavo mērcīti. Traukā iesit olas dzeltenumu, pievieno saldo krējumu, sāli un piparus.

Kad makaroni gatavi, tos nokāš un pievieno pannā, kur gaida ceptā gaļa ar ķiplokiem, samaisa.
Beigās pievieno mērcīti, pannu atkal uzliek uz mazas uguns, lai pievienotā mērcīte olas iespaidā sāk aprauties ap makaroniem. Pie olas pierīvē arī sieru, un pēcāk vēl uzber sieru Svarīgi beigās nepārkarsēt, lai ola nesacepas.

Pasniedz gardēžiem.